ONS KANTOOR

Even voorstellen

Ringer Accountants wordt gevormd door Gerrit Kroes. Hoewel ik alleen werk spreek ik toch van accountants omdat ik gebruik maak van specialisten om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. U kunt gebruik maken van mijn ervaring die ik heb opgedaan als accountant en in management functies in het bedrijfsleven en bij organisaties zonder winststreven.

Jarenlange ervaring

Als accountant heb ik ervaring opgedaan met de controle van jaarrekeningen van beursgenoteerde ondernemingen maar ook met het opstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomsten van een zzp-er. Geadviseerd over de administratieve organisatie van een multinational maar ook over die van een kleinschalige woningbouwvereniging die zorgt voor een hoog woongenot. Ik heb de waarde berekend van een scheepswerf maar ook een installatiebedrijf geholpen om weer winstgevend te worden.

Buiten het accountantsberoep heb ik leiding gegeven aan verzekeringsbedrijven en de daar spelende automatiseringsprocessen en ben ik directeur geweest van een paramedische beroepsorganisatie. Onderhandelingen voeren met diverse partijen in de gezondheidszorg en het entameren van een fijnmazig kwaliteitssysteem hebben mijn ervaring in die periode verrijkt.

Zekerheid, aandacht en resultaat

De rust bewaren en dat uitstralen terwijl ik goed luister naar uw verhaal als ondernemer of bestuurder maken mij een serieuze gesprekspartner. Met mijn diepgaande kennis van ondernemingsadministratie en het (fiscale) regeloerwoud help ik u om de rechte weg te vinden en te behouden. De rechte weg leidt naar de lage fiscale lasten zonder slapeloze nachten. Ik ben uitstekend in staat uw financiële administratie te voeren waarbij we, u en ik, gebruik gaan maken van de efficiency die de huidige financiële software biedt. Met behulp van de informatie uit uw administratie help ik u om de financiële prestaties te verbeteren. Dat kan in de vorm van het puur verstrekken van periodieke financiële overzichten tot het structureel informeren en coachen van u als ondernemer of bestuurder.

In een persoonlijk gesprek wil ik graag met u verkennen wat betrokken aandacht en zekerheid over uw cijfers kan bijdragen aan uw resultaat. Tussen de ondernemers in Het Ondernemershuis wordt ik geïnspireerd om steeds scherp te blijven voor uw kansen.

Accountancy

Als accountants hebben wij oog voor de cijfers. Maar het verhaal achter die cijfers vinden wij belangrijker. Aan de hand hiervan kunnen wij u adviseren bij uw bedrijfsvoering.

Financiële
administratie

Wij helpen u bij het opzetten en verwerken van een financiële administratie die u voorziet van de financiële informatie die u nodig heeft om te ondernemen en voldoet aan de wetgeving.

Salaris
administratie

Als u medewerkers heeft wilt u dat deze het juiste salaris krijgen uitbetaald en dat alle zaken die op personeels- en salarisgebied spelen u uit handen worden genomen.

Fiscaal &
Organisatie advies

Met onze kennis zorgen wij voor ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden. Wij helpen bij het implementeren van verbeterings- en aanpassingstrajecten.

Financiële
planning

Een goed inzicht in uw financiële toekomst is belangrijk om beslissingen te nemen voor u persoonlijk en uw bedrijf. Een financiële planning geeft u een overzicht van wat u nodig hebt om uw wensen te realiseren.

Dienstverlening
bewindvoerders

Er wordt een groeiend beroep gedaan op bewindvoerders, curatoren en mentoren. De verplichte toets of deze professionals zich houden aan de strenge kwaliteitseisen, voeren wij uit.