ONS KANTOOR

“Gerrit Kroes, aangenaam”

Ringer Accountants wordt gevormd door register accountant Gerrit Kroes. In de basis werk ik alleen, maar ik beschik over een uitgebreid netwerk van andere specialisten. Hierdoor kan ik u op een flexibele wijze de best mogelijke dienstverlening op maat bieden. U kunt mij inschakelen voor de gebruikelijke accountancywerkzaamheden waaronder het verzorgen van uw financiële administratie, maar onder meer ook voor uw financiële planning, fiscaal advies, uw salaris-administratie, start-up advies en organisatie-advies.

Jarenlange ervaring

Ik heb ruime ervaring opgedaan als accountant en in management functies binnen het bedrijfsleven en bij organisaties zonder winstoogmerk. Als accountant heb ik jarenlang de jaarrekening van (beursgenoteerde) ondernemingen gecontroleerd maar deed ik ook veel ervaring op met werkzaamheden voor ZZP’ers. Om de diversiteit van mijn werkzaamheden en opdrachtgevers aan te geven: afgelopen jaren heb ik eveneens zowel een multinational als een kleinschalige woningbouwvereniging geadviseerd over hun administratieve organisatie. Daarnaast mocht ik de waarde van een scheepswerf berekenen en heb ik een installatiebedrijf geholpen om weer winstgevend te worden. Ik ben ook enkele jaren werkzaam geweest buiten de accountancy. Een paar jaar lang gaf ik leiding aan verzekeringsbedrijven waarbij ik hun automatiseringsprocessen optimaliseerde en was ik directeur van een paramedische beroepsorganisatie. Daarbij deed ik veel ervaring op met het voeren van onderhandelingen met diverse partijen in de gezondheidszorg en met het opzetten en inzetten van een fijnmazig kwaliteitssysteem.

Zekerheid, aandacht en resultaat

Als betrokken adviseur en gesprekspartner luister ik goed naar uw verhaal als ondernemer of bestuurder en bewaar ik altijd de rust. Met mijn diepgaande kennis van ondernemingsadministraties en het (fiscale) regeloerwoud help ik u om de juiste weg te vinden en die te blijven volgen. Het doel hierbij: lage fiscale lasten en geen slapeloze nachten voor u. Op basis van de informatie uit uw administratie help ik u om uw financiële prestaties waar mogelijk te verbeteren. Dat kan door u te voorzien van periodieke financiële overzichten. Als ondernemer of bestuurder kunt u er ook voor kiezen dat ik u structureel adviseer, begeleid en coach. In een persoonlijk gesprek verken ik, samen met u, graag hoe ik met betrokken aandacht en zekerheid over uw cijfers kan bijdragen aan uw (bedrijfs)resultaten.

U wilt gebruikmaken van onze uitgebreide (zakelijke) ervaring?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek

Accountancy
werkzaamheden

Als accountants hebben wij natuurlijk oog voor uw cijfers. Uw verhaal daarachter vinden wij nog veel belangrijker. Aan de hand hiervan krijgt u een passend advies voor uw bedrijfsvoering.

Financiële
administratie

U weet niet waar te beginnen? Wij helpen u bij het opzetten en het verwerken van een financiële administratie die u essentiële ondernemersinformatie biedt en voldoet aan de nieuwste fiscale wetgeving

Financiële
planning

Heeft u uw financiële toekomst goed in kaart? Een financiële planning is onmisbaar om de juiste beslissingen te nemen voor u persoonlijk en voor uw bedrijf. Zullen we het daar eens over hebben?

Fiscaal &
organisatie advies

Dankzij onze uitgebreide kennis bent u ervan verzekerd dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden. Wij helpen bij het implementeren van verbeterings- en aanpassingstrajecten.

Salaris-
administratie

Heeft u medewerkers in dienst? Dan wilt u ervan verzekerd zijn ze het juiste salaris ontvangen. En dat alle tijdrovende werkzaamheden op personeels- en salarisgebied u uit handen worden genomen.

Dienstverlening
bewindvoerders

Organisaties zetten steeds vaker bewindvoerders, curatoren en mentoren in. Wij kunnen de verplichte toets of zij zich houden aan de strenge wettelijke kwaliteitseisen voor u uitvoeren.